Èxit del recuperat Festival mundial de pallasses amb 650 entrades venudes

Marc Pons diu que n’estudiaran el format de cara a les pròximes edicions

Masha Dimitri, pallassaComú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Festival Internacional de Pallasses d’Andorra (FIPA) va tancar ahir quatre dies d’espectacles, amb 650 entrades venudes. L’artista Masha Dimitri, tot un referent artístic a Suïssa, va protagonitzar la cloenda del festival amb La Coeurdonnière. Segons el cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, “el Festival ha tingut un èxit força important”, en el seu retorn després de nou anys d’absència. En aquest sentit, va confirmar una elevada participació als diferents passis que es van oferir i també a les sessions nocturnes. “Pel que fa a les nits golfes, un format nou amb la col·laboració de La Fada Ignorant, hi ha hagut un aforament complet”, va dir el cònsol.

Pons va explicar que a partir d’ara és el moment de fer les valoracions pertinents a nivell polític i tècnic per acabar de decidir-ne el format. En aquesta línia, va recordar que en la presentació del festival ja van destacar que s’estudiarien les millors opcions i que podria ser bianual o anual. A partir d’aquí va assegurar que “s’han de seguir els protocols” establerts i “fer la valoració amb els tècnics, el departament de Cultura i la mateixa Pepa Plana, que ens ha ajudat a repescar el Festival”, va destacar.

Continuïtat garantida

Pons va assegurar que la continuïtat de l’esdeveniment està garantida després del seu retorn. “La recuperació ja venia per instaurar-se, no hi haurà cap problema amb això”, va insistir. El festival, impulsat per Tortell Poltrona i Pepa Plana el 2001 ha renascut aquesta vegada amb un format més reduït que en les edicions anteriors.

Èxit del recuperat Festival mundial de pallasses amb 650 entrades venudes

Èxit del recuperat Festival mundial de pallasses amb 650 entrades venudes

tracking