Andoflora celebra 25 anys amb una edició plena d'experiències sensorials

La fira del mercat de la planta i la flor tindrà lloc de l'11 al 13 de maig a la plaça de les Fontetes i inclourà més d'una vintena de propostes

Andoflora celebra 25 anys amb una edició plena d'experiències sensorialsCOMÚ LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana presenta Andoflora 2018, la fira del mercat de la planta i la flor que enguany celebra el 25è aniversari amb una oferta que inclou més d'una vintena de propostes d'educació mediambiental, lúdiques i culturals. Andoflora se centra en aquesta edició en el món de les sensacions i experts perfumistes han creat un perfum exclusiu que transporta als diferents elements que identifiquen la fira: la primavera, les flors, l'alegria..., etc. Andoflora tindrà lloc de l'11 al 13 de maig a la plaça de les Fontetes, que es transformarà un cop més en un poblet de petites casetes de fusta amb estands de jardineria, floristeria, alimentació i decoració.

El comú dedicarà especial atenció a la decoració i enjardinament dels espais urbans i a l'ornamentació floral de tota la parròquia. Durant aquests tres dies el públic podrà comprar el que necessiti del món de la planta i de la flor i, a més, tindrà la possibilitat d'assistir a concerts, tallers, degustacions, teatre, dansa o castells. Com a novetat, aquest any el guanyador del Concurs d'intervencions florals urbanes, que se celebra des de fa només tres anys, rebrà un premi de 1.500 euros.

Els departaments del comú, els comerciants que participen en els estands, les agrupacions i les entitats culturals treballen conjuntament per aconseguir que cada any la fira Andoflora sigui tot un èxit.

tracking