La Diada de Sant Jaume dels Cortals reuneix un centenar de persones

L'afluència de gent que ha assistit a la missa i a l'aperitiu ha estat la més notòria dels darrers anys

L'aperitiu fora de l'església ha estat marcat pel fredArnald Sanllehy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Església de Sant Jaume dels Cortals, a Encamp, s'ha omplert avui a les dotze del migdia. Un centenar de persones han assistit a la missa que ha oficiat el mòssen de la parròquia, Antoni Elvira, per celebrar una de les diades litúrgiques més tradicionals per als encampadans. Entre els assistents hi havia el ministre , Jordi Torres, la cònsol menor d'Encamp, Esther Paris, i els consellers comunals del Ps, Joan Sans i PereMarsenyach.

L'Església de Sant Jaume dels Cortals, a Encamp, s'ha omplert avui a les dotze del migdia. Un centenar de persones han assistit a la missa que ha oficiat el mossèn de la parròquia, Antoni Elvira, per celebrar una de les diades litúrgiques més tradicionals per als encampadans. Entre els assistents hi havia el ministre,Jordi Torres, la cònsol menor d'Encamp,EstherParis, i els consellers comunals delPS, Joan Sans i PereMarsenyach.

Una vegada ha acabat l'oració, els assistents han gaudit d'un aperitiu a la sortida de l'església on ha destacat el fred i el paisatge blanc a causa de la neu, no gaire sovint en aquesta diada.Pariss'ha mostrat satisfeta amb l'acollida per part delsencampadansi ha destacat el fet que "la gent respongui amb aquesta devoció per Sant Jaume" i ha agraït que pugin a la capella que es troba a més alçada d'Encamp. Així mateix, el conseller comunal Joan Sans ha subratllatl'afluènciade gent que ha assistit a la missa i a l'aperitiu, la més notòria dels darrers anys.

tracking