Demanda contra la treta de neu del Pas

L’empresari Rafel Casal recorre a la Batllia en desacord amb els criteris d’adjudicació

Demanda contra la treta de neu del PasARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El concurs públic del servei de neteja viària de la treta de neu al Pas de la Casa arriba a la Batllia. El tribunal ha admès a tràmit la demanda d’un dels licitants d’aquest procés adjudicatari que va tenir lloc el juliol passat. Es tracta de Rafel Casal, un dels empresaris que va optar per a la prestació d’aquest servei. Després que s’atorgués a Getasa, Casal va entrar un recurs al comú d’Encamp en contra dels criteris que va fer servir la mesa de contractació en la resolució del concurs, i que l’ens municipal va desestimar via silenci administratiu. Ara Casal recorre a l’administració de justícia en desacord amb aquesta decisió presa per part del comú.

Precisament, l’octubre de l’any passat el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura d’Encamp, Aleix Varela, ja va sortir al pas defensant l’adjudicació de la neteja viària de treta de neu al Pas a Getasa, la companyia que va obtenir més puntuació. En aquest sentit, va reconèixer que l’empresa havia presentat un pressupost 24.000 euros superior a la resta de candidatures, però que en tot cas havien tingut en compte altres factors, com ara l’experiència i el currículum. Varela també va destacar que la vinculació del cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, amb el propietari de l’empresa adjudicatària, Pere Torres, es tractava d’un parentiu llunyà.

L’admissió a tràmit del recurs presentat per l’empresari Rafa- el Casal es va fer el 5 d’abril passat. A partir d’aquí, el batlle Xavier Colom Pich serà l’encarregat d’emetre una resolució sobre aquesta qüestió.

tracking