Escaldes-Engordany

Pep Campeny guanya el premi FADA amb el seu aparador de Pollyanna

El segon premi ha estat per a Laura López Martí de Calçats Galy i el tercer premi per Elisenda Troguet per l'interiorisme a Casa Canut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hotel Fènix Golden Tulip ha acollit, aquest dijous a la tarda, l'entrega dels premisdel Festival d'Arquitectura, Disseny i Aparadorisme (FADA), impulsat pel comú d'Escaldes-Engordany i l'Associació de Comerciants de l'Avinguda Carlemany i Travesseres. Un total de nou d'establiments han participat d'aquesta segona edició del concurs, deixant que els seus aparadors siguin expositors de l'obra dels dissenyadors i interioristes. El guanyador del premi FADA 2018, dotat amb 1.500 euros, ha estat l'interiorista Pep Campeny, per la seva decoració de l'aparador de Pollyanna.El segon premi, de 1.000 euros, se l'ha endut la dissenyadora gràfica Laura López, que va decorar l'aparador de Calçats Galy. El tercer premi l'ha guanyat la interiorista Elisenda Troguet, que ha rebut 500 euros. A més, s'ha donat un accèssit de 300 euros a la interiorista Eva Ferradas, per la seva decoració a l'establiment comercial Bones companyies.

La consellera de Promoció Econòmica i Vivand, Sandra Tomàs, ha destacat l'alta qualitat de les propostes i ha assegurat que el festival tindrà continuïtat amb una tercera edició amb "novetats".

Els aparadors decorats pel FADA romandran exposats finsael proper 27 d'abril i el premi especial del públic, dotat amb 500 euros, es donarà a conèixer la setmana vinent a través de la pàgina web de Vivand.

Guanyadors dels premis FADA

tracking