x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
turisme

El 'tour operator' Neilson es mostra preocupat pel futur de Grandvalira

El seu director al país, Ian Archer, admet que al Regne Unit hi ha “incertesa” per com afectarà el mercat la futura dissolució de la marca
L’operador turístic Neilson tem que els dubtes que planen sobre la futura dissolució de Grandvalira puguin afectar el mercat britànic. En declaracions al Diari, el responsable de la companyia al Principat, Ian Archer, explica que “existeix incertesa local sobre el futur de Grandvalira” a partir de l’any 2020 i admet que també es generen preguntes sobre quin posicionament tindrà ara al mercat l’estació d’Ordino Arcalís (recentment adquirida per Saetde, que gestiona el domini de Pas de la Casa-Grau Roig) respecte a Pal Arinsal. “La incertesa pot provocar dubtes al mercat que només tenen un impacte negatiu”, manifesta Archer.
El director de
  • #2 Jajajaj
    (16/04/18 10:54)

    SKY va dir..
    Claro que si el Sr Viladomat es el messies i els altres son tots tontos !!! Granvalira ara mateix la estrella era soldeu el Tarter, tot passava per soldeu el tarter, i el Sr viladomat veia que la seva influencia anava a norris !!! Per aixo su ha carregat, com bon empresari ell mira lo seu, faltaria mes, pero ja veurem qui sortira guanyant, la fusio soldeu/pal arinsal tambe pot ser una alternativa, i mes propera ja veurem qui guanyar, el sr vilafomat ja utilitzara les seves cartes perque aixo no passi. Viladomat Sap que el mercat Frances el que mes el beneficiava en el passat ja no es el que era. Si durant anys no hagues pasaat del funicamp ara tindria una entrada mes propera.

    Respondre
  • #1 SKY
    (16/04/18 07:01)

    Pal-Arinsal i Soldeu El Tarter,serán els grans perdedors a partir d'ara,pagaran molt car les resolucions de Govern i Comú de Canillo.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts