Més de 600 joves es diverteixen a l'Encamp NitISA DRETS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director del departament de Joventut i Esports, Ignasi Vinós, va explicar que més de 600 joves van participar en la novena edició de l’Encamp Nit, que es va celebrar el dissabte, al Complex esportiu del poble, uns cent més que el 2017. La principal novetat d’enguany va ser el taller i l’exhibició de batalla de galls que van fer els rapers espanyols Skone i Chuty, en què van ensenyar als joves l’art de la rima improvisada. Va ser l’activitat que va tenir més èxit i el taller també va tenir molta afluència.

Els assistents també van poder participar en altres activitats, com ara un taller de patinet amb l’escola Ungravity Freestyle Company, una classe de parkour amb Leo Urban, un taller de monopatí amb l’Associació d’Skate i Snowboard d’Encamp-Andorra (Assea), diversos tornejos esportius, un taller d’aerografia amb La casa del Marc o un torneig multimèdia a càrrec de What you, entre altres. Vinós va explicar que les activitats que es programen tenen a veure amb les preferències dels joves i que ho constaten durant l’any. La jornada va acabar amb l’entrega de premis entre els participants i amb una xocolatada.

La policia va confirmar que durant la nit no es va produir cap incident destacable ni cap detenció i, com és habitual, l’organització va comptar amb seguretat privada que controlava els accessos al recinte, comprovava que els joves no introduïssin alcohol a l’interior del recinte ni a les activitats, i també van fer rondes de vigilància. A més, es va informar el cos de policia i el servei de circulació del comú perquè estiguessin alerta perquè no es fes botellón a l’exterior del Complex esportiu i sociocultural.

tracking