Les obres de remodelació del primer tram de l'avinguda Carlemany s'allargaran fins a l'agost

El comú proposarà a la policia un sistema de seguretat que bloquejaria el pas dels vehicles de gran tonatge a la zona de vianants

Les obres de remodelació del primer tram de l'avinguda Carlemany s'allargaran fins a l'agostFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de remodelació del tram de l'avinguda Carlemany entre l'avinguda de les Escoles i el carrer Ciutat de Sabadell han començat avui i finalitzaran el 5 d'agost amb un cost inicial d'1,7 milions d'euros. A partir del setembre començaran les obres a la segona fase, és a dir, els carrers transversals i el tram entre Ciutat de Sabadell i carrer de la Unió, que s'allargaran fins a principis del mes de desembre.

El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha explicat que els vianants només podran circular per les voreres i travessar el carrer en llocs habilitats i els veïns que disposin de pàrquing a l'avinguda Carlemany el podran seguir utilitzant sense problema. Pel que fa a la càrrega i descàrrega, ja fa més d'un mes que s'està fent pels carrers transversals.

Calvet ha anunciat que, des del comú, proposaran a la policia un sistema de barres situades a 30 centímetres d'alçada que bloquejarien el pas dels vehicles de gran tonatge a la zona de vianants. El cònsol menor ha dit que, en cas que la policia acceptés aquest nou sistema de seguretat, també li proposaran al comú d'Andorra la Vella per si el volen instal·lar a les travesseres de l'avinguda Meritxell.

Amb tot, el cost total de les obres ascendeix a 3,2 milions d'euros.

tracking