Un 'food truck' donarà servei de menjar a la terrassa del Parc Central

El comú vol una empresa que porti la restauració a l’estiu mentre decideix què fa amb el bar

Un 'food truck' donarà servei de menjar a la terrassa del Parc CentralXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La corporació valora la idea que sigui un food truck qui ofereixi el servei de restauració i begudes durant l’estiu a la terrassa del Parc Central. La cònsol major, Conxita Marsol, va explicar que per aprofitar aquests mesos han fet un concurs per oferir el servei durant un període de quatre mesos, mentre es decideix què es farà amb aquesta instal·lació que és propietat comunal però que resta tancada des que es va acabar el contracte amb l’anterior empresa adjudicatària. “El bar està tancat des de fa mesos i el principal problema que tenim és que està en males condicions, per això caldrà fer-hi una obra important pel que fa a la teulada i a les condicions internes en general, i mentre prenem la decisió sobre què fem hem tingut aquesta idea per aprofitar les terrasses i que es pugui donar el servei durant l’estiu”, va explicar la cònsol.

Marsol va reconèixer que encara no tenen una idea clara sobre què faran a l’interior del bar, però com que ja arriba el bon temps i volen aprofitar els mesos d’estiu han optat per aquesta via provisional. “Serà un contracte entre el juny i l’octubre per poder obrir ni que sigui aquests quatre o cinc mesos, que són molt bons per al turisme”, va avançar la cònsol, que va insistir que “és una mesura provisional fins que trobem el projecte ideal per al restaurant. Hem volgut assegurar el servei perquè si ara ens posàvem a reformar-lo ja no hi arribàvem”, va indicar. En el plec de bases del concurs s’especifica que l’empresa adjudicatària haurà de posar les taules i cadires, els para-sols i haurà d’oferir un servei de begudes i d’snack-bar, encara que preferiblement es veu amb millors ulls la possibilitat de cuinar plats més elaborats. En aquest sentit, Marsol va indicar que ja han elaborat un muntatge virtual de com pot quedar un cop s’adjudiqui. “Arreglarem la zona de les terrasses i posarem uns vinils per tapar el bar. Amb les proves hem vist que pot quedar molt arreglat i esperem que serveixi per donar una embranzida al negoci.”

La idea del comú és que l’empresa adjudicatària de la concessió gestioni el servei de menjar de la terrassa principal però també de les que miren al llac, per dins, i calculen que els arranjaments no seran gaire costosos, per això la idea del food truck és precisament per facilitar tant el muntatge com el desmuntatge quan acabi la temporada. Enmig, el restaurant quedarà totalment clausurat, de manera que els clients hauran de fer servir els banys públics del Parc Central.

El concurs per optar a la concessió del food truck ja s’ha publicat al BOPA i les empreses interessades tenen temps fins al 25 d’abril per presentar les seves ofertes. L’obertura de sobres es farà l’endemà i el comú anunciarà el guanyador poc temps després.

tracking