El comú alerta la policia perquè vigilin l'Encamp Nit

Faran rondes a fora del complex esportiu perquè no hi hagi ‘botellón’

El comú alerta la policia perquè vigilin l'Encamp Nit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La corporació encampadana ha demanat a la policia i als agents de circulació de la parròquia que vigilin l’activitat a l’exterior del complex esportiu d’Encamp, on se celebrarà aquesta nit una nova edició de l’Encamp Nit, per evitar els problemes de botellón que es van produir fa dos anys. Enguany el comú no preveu que es repeteixin aquests incidents però “per si de cas” han alertat els cossos de seguretat perquè facin rondes i estiguin atents a qualsevol situació que es pugui produir.

A partir de les 20 hores i fins a les dues de la matinada, els infants i joves de la parròquia, d’entre 12 i 20 anys, podran gaudir d’una nova edició de l’Encamp Nit, que ve marcada per la batalla de galls dels rapers Skone i Chuty, dos reconeguts intèrprets d’aquest estil que han participat amb gran resultat a les Red Bull batalles de l’especialitat.

Enguany també s’oferiran tallers i activitats com el parkour, amb Leo Urban, un taller d’skate, tornejos esportius i de videojocs, tallers d’aerografia amb la Casa del Marc, inflables o una exhibició de les escoles de dansa Areaesport, Líquid dansa, TC Company i Primer pas. El comú disposarà d’un servei gratuït d’autobús per als joves en dues línies, una que baixa del Pas, passant per Canillo, i una altra que unirà Andorra la Vella i Escaldes amb Encamp. L’anada serà a les 19.30 i la tornada a les 2.30.

tracking