El sindicat comunal assegura que no vol obrir cap “batalla”

L’organització té la intenció de reunir-se mensualment amb la corporació

El sindicat comunal assegura que no vol obrir cap “batalla”A. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Sindicat de Treballadors del comú d’Andorra la Vella (Sitca) aposta pel diàleg amb la corporació de Conxita Marsol. Enmig del context actual, marcat per les crítiques a la reforma de la Llei de la Funció Pública i les mobilitzacions, el sindicat assegura que vol obrir “línies de debat” per parlar d’aspectes que puguin preocupar els treballadors del comú, però sense fer “propaganda” ni “entrar en cap batalla”. Fonts del Sitca asseguren que “hi ha un compromís amb la corporació per tal de tenir col·laboracions i enteses sobre el tema dels treballadors al comú d’Andorra la Vella”.

Des del sindicat afegeixen que recentment van fer una trobada per fer coneixença amb la cònsol major de la capital i van acordar mantenir un seguit de reunions de caràcter mensual, a banda de les que ja faran només els membres del sindicat. Ara per ara no hi ha un calendari fixat, però preveuen que la primera trobada amb Conxita Marsol tingui lloc el mes vinent. L’organització es mostra satisfeta, de moment, per la bona rebuda de la dirigent. “La vam veure oberta”, asseguren des del sindicat.

Després de fer revifar el Sitca, que fa poc ha renovat la seva junta directiva, un dels objectius que té és augmentar la seva base, que actualment és de poc més de 100 membres. “En moure’ns nosaltres, hi ha gent que també volen fer-se socis. Crec que tothom hi té interès”, expliquen les mateixes fonts, que es mostren optimistes en aquest aspecte. La pròxima reunió entre els integrants del sindicat està prevista que es dugui a terme a finals d’aquest mateix mes.

tracking