Dues parades solidàries al mercat de moda de segona mà

Els guanys derivats del Vide Dressing es destinaran a finalitats benèfiques

Dues parades solidàries al mercat de moda de segona mà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El mercat de moda i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, celebra el pròxim cap de setmana la seva edició primavera. Una de les novetats és que hi haurà dues parades que destinaran els seus guanys a finalitats benèfiques. Ales de Papallona vol donar a conèixer una malaltia estranya anomenada pell de papallona, que a Andorra només pateix un nen. Tot el que recapti aquest estand serà per la fundació pell de papallona. D’altra banda, l’altre estand solidari, Second Life, recaptarà diners per l’associació Hermanos por Existir, que treballa per millorar les condicions de les zones més pobres de la República Dominicana.

Aquest any també s’instal·laran dos food trucks a l’entrada del recinte, amb menjar dolç i salat, per tal d’oferir un punt de restauració en el mateix mercat. Des d’aquesta temporada s’organitzen dues edicions a l’any del Vide Dressing, a demanda dels participants. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, va afirmar que “amb el Vide Dressing hem comprovat que hi ha un gran interès i això ha fet que en la seva quarta edició ja puguem parlar de consolidació del mercat”. “Apostem per aquest mercat ja que entra dins la nostra filosofia de potenciar la reutilització dels productes”, va afirmar Balielles.

El Vide Dressing s’organitza en l’època en què es fa el canvi d’armaris, seguint la línia de moltes ciutats europees. En l’edició tardor, el Vide Dressing va ampliar horaris i es va fer durant tot el cap de setmana, en lloc d’un sol dia. Durant el certamen, també hi haurà tallers infantils.

tracking