x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
EMPRENEDORIA

La 3a Trobada de Joves Emprenedors es centrarà en nous reptes i oportunitats

Durant la presentació de la iniciativa també s'han donat a conèixer les xifres del programa "Capital Jove", destinat a nous emprenedors
Els 'youtubers' Miquel Román i Euge Oller amb el cònsol menor, Marc Pons

Nous reptes i oportunitats a la 3a trobada de Joves Emprenedors

El 'youtuber' Miquel Román amb el cònsol menor, Marc Pons

Fernando Galindo
Actualitzada 09/04/2018 a les 18:57
La tercera Trobada de Joves Emprenedors es celebrarà aquest dissabte al Centre de Congressos amb l'objectiu de donar eines per posicionar i consolidar aquells joves que volen iniciar un nou projecte. La iniciativa, organitzada pel comú d'Andorra la Vella, comptarà amb tres mediàtics emprenedors que explicaran com engegar un negoci i aprofitar Internet per fer-lo crèixer.
El primer ponent serà Joan Boluda, consultor de màrqueting online i professor associat a ESADE Executive Educatio, qui parlarà sobre l'emprenedoria eficaç i eficient. La segona xerrada anirà a càrrec dels 'youtubers' Miquel Román i Euge Oller, on explicaran la figura de l'emprenedor com a impulsor de canvi en l'era digital. Finalment, la jornada acabarà amb una taula rodona dirigida per l'advocada Donna Alcalá on hi participaran diversos joves andorrans que parlaran dels seus casos.

El cònsol menor i conseller de Joventut, Marc Pons, ha presentat les xifres del programa que dona suport a nous emprenedors, anomenat 'Capital Jove'. Des de la seva creació l'any 2009, el Comú ha atorgat un total de 118 subvencions per un valor de 53.775 euros, fet que demostra, segons Pons, "la bona salut de l'emprenedoria jove d'Andorra". 
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts