Unes cent persones gaudeixen de l'espectacle 'Electromagic'

L’artista català Llibert Fortuny va ensenyar als nens els secrets de la música

Unes cent persones gaudeixen de l'espectacle 'Electromagic'ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop d’un centenar de persones es van aplegar ahir a la tarda a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany per gaudir del concert del músic i compositor de jazz, Llibert Fortuny, que va servir per encetar la quarta edició de l’Andorra Kids Film Festival. L’artista català va fer pujar els més menuts a l’escenari i allà els va ensenyar, amb diversió i acompanyament musical, els secrets de la música.

En el concert-taller familiar Electromagic, el públic va poder participar i descobrir tot el que envolta la música jazz. En un primer moment, i així es va fer saber quan es va presentar l’edició d’enguany, aquest concert havia d’anar a càrrec de Jamaikids, però finalment va ser anul·lat per raons alienes a l’organització. Un cop encetat el certamen, ara arriba l’hora del cinema.

A partir de demà i durant tota la setmana, es faran les sessions escolars i el cap de setmana que ve, 14 i 15 d’abril, es projectaran les sessions familiars obertes a tothom. Dissabte 14 es projectarà una sèrie de curts, fins a set, proposats pel festival Clermont-Fer­rand i el mateix dissabte a les dotze del migdia hi haurà la projecció de La revolta dels contes, un migmetratge que ha estat nominat als Oscar.

Durant la tarda del dissabte es farà una sessió especial amb els millors contes coneguts a través del programa del Club Súper 3 Una mà de contes. La cloenda del festival es farà diumenge que ve a través d’un cinema-concert amb les músiques en directe i també les veus, doblant els curtmetratges més històrics i mítics del cinema com són Viatge a la lluna, o un dels primers curts de Disney, Aladí i la llàntia meravellosa.

tracking