Restriccions de trànsit per l'inici de l'obra de Meritxell

A la part alta de l’avinguda només es podrà circular en sentit de baixada

Restriccions de trànsit per l'inici de l'obra de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres d’embelliment a l’avinguda Meritxell comencen avui amb diverses afectacions. La remodelació, que tindrà una durada prevista de quatre mesos, prohibeix la circulació als vehicles en sentit nord a la part alta de l’avinguda, desviant el trànsit pel car­rer Prat de la Creu. Tanmateix, es prohibeix completament la circulació a la part baixa de l’avinguda i en el tram que va del carrer Bonaventura Armengol al carrer de la Unió tan sols es permetrà el pas dels vianants.

Els negocis són els que tindran més afectacions perquè, a banda dels inconvenients de les obres, les zones de càrrega i descàrrega es traslladen. Els punts de càrrega més pròxims a la part alta seran al carrer Bisbe Príncep Iglesias i al costat de la plaça de la Rotonda, al final de l’avinguda Doctor Mitjavila. Pel que fa a la part baixa, s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega al carrer Josep Comella, al carrer Josep Rossell Calva i encara més avall, al carrer de la Borda. Tant el comú com el col·legi Sant Ermengol recomanen accedir al centre educatiu a través del carrer Sant Andreu i el carrer de les Canals.

Les previsions

Les primeres obres es duran a terme a la part de l’avinguda compresa entre els carrers Bonaventura Riberaygua i Bonaventura Armengol, mentre que en els altres trams es començarà a retirar tot el mobiliari dels carrers. La remodelació del tram que va des de la plaça de la Rotonda fins al carrer Bisbe Príncep Iglesias començarà dijous, mentre que el tram del carrer de la Unió fins al carrer de la Borda començarà el 16 d’abril.

tracking