Comencen les obres a l'avinguda Meritxell

La cònsol major espera que sigui "una obra per a molts anys" després que les anteriors remodelacions no donessin “els resultats” esperats

Comencen les obres a l'avinguda MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest matí han començat les obres a l'avinguda Meritxell, en el tram comprès entre el carrer de la Unió i Bisbe Príncep Iglesias. La cònsol Conxita Marsol ha declarat als mitjans queespera que sigui "una obra per a molts anys" després que les anteriors remodelacions no donessin “els resultats” esperats. Marsol espera que les obres finalitzin el dia 3 d'agost.El darrer tram, el que va entre Bisbe Iglesias i les Canals s’adjudicarà aquest dijous en consell de comú i és possible que els treballs puguin començar dilluns que ve.

Les empreses treballaran cada dia, inclòs el diumenge, de vuit del matí a les deu de la nit i hi haurà una vuitantena de persones treballant al mateix temps en els quatre trams. Tal com ha explicat el responsable de la direcció facultativa de l’obra, Jordi Llovera, “el més dificultós” serà molestar “el mínim possible” els comerciants. Marsol també ha assenyalat els problemes que hi pot haver en la circulació però espera que els conductors s’adaptin “relativament de pressa” i funcioni de manera correcta. La cònsol també s’ha mostrat segura que es compliran els terminis.

Comencen les obres a l'avinguda Meritxell

tracking