x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
NEU

Saetde formarà part oficialment d'Arcalís l'1 de juny

El cònsol d'Ordino assegura que la possibilitat d'esquiar amb el forfet de temporada de Granvalira és fruit d'un "acord comercial"
El consell de comú d'Ordino celebrat aquest dijous al migdia

Saetde formarà part oficialment d'Arcalís l'1 de juny

El consell de comú d'Ordino celebrat aquest dijous al migdia

ANA
Actualitzada 29/03/2018 a les 18:14
L'1 de juny Saetde formarà part oficialment de l'estació Ordino Arcalís. D'aquesta manera Saetde, liderada per Joan Viladomat, passarà a tenir el 76% de les accions i a "pilotar l'estació", ha explicat el cònsol major, Josep Àngel Mortés, durant el consell de comú celebrat aquest dijous al migdia. Aquest ha asseguratque la possibilitat d'esquiar amb el forfet de temporada de Granvalira es fruit d'un "acord comercial". El cònsol ha exposat que són acords que poden continuar la temporada vinent i que fins i tot "podrien ser més extensos".
D'una altra banda, Mortés ha informat que Viladomat està mantenint reunions amb els responsables de l'estació per començar a treballar en la propera temporada, quan es posarà en marxa el nou telecabina que unirà l'Hortell amb la Coma. Mortés ha explicat que el giny serà una realitat l'hivern vinent i que es començarà a construir aquest mateix estiu.

L'oposició liberal ordinenca s'ha queixat de la "desinformació de tot el procés i del fet que s'assabentin de les novetats per la premsa", tal com ha lamentat la consellera Sandra Tudó. L'oposició també ha reiterat que estan a favor de l'entrada de Saetde però que "els agradaria estar informades de primera mà". Mortés els ha assegurat que "es duran a terme comissions de treball on podran participar".
  • #3 Toca'm si goses
    (30/03/18 21:51)

    Propera etapa construcció d'un gran complex hoteler à peu de pistes d'Arcalís.
    Finalitzada aquesta part, urbanització del Grau Roig!

    Respondre
  • #2 monica garcia
    (30/03/18 12:30)

    jo diria q sera mes aviat al reves... arcalis formara part de saetde...

    Respondre
  • #1 Unfair
    (30/03/18 09:13)

    Em demano si Ensisa, soci de Grandvalira, permetrà que amb el forfet conjunt es pugui esquiar a Arcalis. Doncs Ensisa no hi te res a veure amb aquesta transaccio ja q la inversio es exclusiva dels Viladomat. Potser perque semblaría q a Grandvalira nomes li queda una temporada de vida? Quina llastima Tot plegat.... una de les marques més potents del pais desapareix . Tant de bo els quedi un dit de seny per mantenir una marca tant potent...

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts