TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El nou vestíbul dels Serradells estarà enllestit el mes de juny i costarà 186.000 euros

El nou vestíbul dels Serradells estarà enllestit el mes de juny i costarà 186.000 eurosCOMÚ ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El centre esportiu dels Serradells està de reformes. La setmana passada van començar les obres de renovació íntegra de la recepció, que segons van informar des del comú d’Andor­ra la Vella, “passarà a ser una zona molt més diàfana i oberta”. Les obres tenen un cost de 186.000 euros i tenen una durada prevista de 60 dies laborables, així que la corporació de la capital va estimar que la nova recepció, amb un mostrador central i una àrea per fer les inscripcions, estarà enllestida al juny, tot just abans de l’inici de la campanya d’estiu. La reforma d’aquest espai inclou la de la porta principal d’ingrés al centre. Per aquest fet, des del comú van explicar que se substituirà l’actual accés per una porta elèctrica “que facilitarà l’entrada a les famílies que hi pugen amb infants”. Els treballs estan valorats en 26.000 euros.

Mentre durin les reformes s’ha habilitat un accés provisional per la plaça Pierre de Coubertin. Les reformes coincideixen amb la remodelació integral que s’està duent a terme des del novembre del 2017 a la façana exterior i a les parets interiors. D’altra banda, el comú va publicar la convocatòria d’un concurs per a la concessió del bar del centre esportiu. Es poden presentar candidatures fins al 20 d’abril.

tracking