Reportatge

“Un matí solidari”

La plaça dels Arínsols va ser l’escenari del primer dels dos dies d’una fira d’articles de segona mà amb menjar i música en directe.

“Un matí solidari”C. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ho vam veure divendres per Facebook i vam decidir venir amb els nens per passar un matí diferent, solidari”. L’Estefania, veïna d’Arinsal, va ser una de les primeres a arribar dissabte al matí a la plaça dels Arínsols d’Encamp, on es va celebrar ahir, i també avui, un mercat solidari per recaptar fons a favor de la fundació Josep Carreras contra la leucèmia. Caminant entre les paradetes, més d’una desena amb roba de segona mà, cosmètics i dolços, el Joan li comentava a la seva companya, entretinguda amb els llibres d’un dels estands, que “aquesta iniciativa dona vida al poble i a més, és per una bona causa”.

En aquest mateix sentit s’expressava el pilot de MotoGP resident al Principat Àlex Rins, que va col·laborar amb el mercat signant gorres i samarretes. “Em sembla perfecte que es facin aquestes coses. Andor­ra és un petit país ple de gent amb ganes d’ajudar els altres”, explicava Rins, al mateix temps que es feia una foto amb un dels molts nens que van desafiar la neu que va caure durant tot el matí a Encamp i van apropar-se a la fira. “És veritat, fa mal temps, però és necessari participar, venir aquí i passar una bona estona”, explicava l’Iván, veí del Tarter que va decidir ajudar els organitzadors del mercat, l’agrupació Solidaris. La seva portaveu, Lucrecia Garcia, es va congratular per la bona resposta de la gent i va prometre una segona edició. De fons sonava la música del Cor Rock d’Encamp, el primer dels diferents grups que van amenitzar la jornada solidària.

tracking