x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià de Lòria

Les obres de la desviació afectaran una mollera que està catalogada

La solució és trobar-hi un nou emplaçament, malgrat que l’estudi admet que serà “difícil”
El pont sobre el riu Valira que connectarà l’avinguda Francesc Cairat, a la CG-1, amb la futura desviació de Sant Julià de Lòria es cobrarà com a mínim una víctima. Es tracta de la mollera coneguda com a Bassa del càmping Huguet (catalogada a l’Inventari de les Molleres de la Vall d’Andor­ra) que amb les obres d’aquesta infraestructura viària desapareixerà a no ser que es trobi un nou emplaçament. Així s’indica en l’estudi d’impacte ambiental de l’obra, que malgrat posar sobre la taula aquesta opció per salvar la mollera, adverteix que per la topografia del marge i l’ocupació d’aquest per
  • #9 Geroni
    (11/03/18 14:13)

    Quan s'escrigui un llibre sobre el Sant Julià del segle XXI, espero que l'autor tingui present que el vial i Naturlàndia responen en un 51 per cent a la voluntat del Sr. Josep Pintat d'enriquir el currículum i convertir-se en el candidat irresistible a cap de govern.  Això explicarà moltes coses que estan passat avui.

    Respondre
  • #8 Manela
    (11/03/18 13:43)

    Aquest és un vial electoral. La utilitat entre el pont de Fontaneda i la frontera espanyola i la utilitat entre la  frontera espanyola i el pont de Fontaneda seran nul.les.  Tenen gaire utilitat els trams ja en  servei?  Un vial per a guanyar vots per a DA!!

    Respondre
  • #7 Toni
    (11/03/18 12:21)

    Aquest enllaç no cal. Via directa tunel de la Tapia- pont de Fontaneda.

    Respondre
  • #6 JOAN
    (11/03/18 09:57)

    En aquest País nomès compte els diners.Per quatre dies puntuals de retencions qué la majoria provenen de fa frontera tenim de fer tonteries . Ens estem cargant tot els espais naturals .Potser que els Politics de St.Julia i que representen la ciutadania Laurediana sínpliquin i defensin  la nostra Parroquia.Tota aquesta obra és per acabar de matar el turisme a St.Julià i facilitar les altres Parroquies centrals.Quina pena tot plegat la pela,la pela.

    Respondre
  • #5 Jordi Brau
    (11/03/18 09:46)

    Ja sabem que aquests que ara manen veuen Andorra com algo a explotar, no els aturarà res si és per portar més turistes i fer més caixa... això si, després s'autoproclamen els més patriotes de tots...pobre Andorra!

    Respondre
  • #4 Eduard
    (11/03/18 09:39)

    Doncs.... molt malament, no?

    Respondre
  • #3 Josep
    (11/03/18 09:10)

    Una altra víctima: la imatge de Sant Julià. Desapareixerà la visió d'un poble pirinenc  i sorgirà un nucli viari fet d'asfalt,  ponts, rotondes.... perfecte per incitar el turista a aturar-se. Trist.

    Respondre
  • #2 Un d'aqui
    (11/03/18 08:05)

    Ja no ve d'una,tantes s'han perdut sobretot en alguna Parròquia alta amb la "butlla" de l'interés parroquial,i altres que govern ni les tenia catalogades i encara en queda alguna que els de medi ambient no handescobert.

    Respondre
  • #1 Prou fangots
    (11/03/18 07:32)

    Ja esta bé amb aquestes molleres, no són res més que fangots on de petits els regiràvem a cops d'aixada per trobar-hi cucs i granotes. És exagerat.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts