Disset aspirants a actuar a la gala final del Talentejant

La sala d’actes del comú acull les actuacions per escollir els finalistes

Disset aspirants a actuar a la gala final del TalentejantANA / M. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició del Talentejant, el concurs d’arts escèniques que impulsa el comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració de Carisma, va començar ahir al matí a la sala d’actes del comú amb la selecció dels participants que passaran a la gala final del 24 de març. Aquest cop hi ha disset inscripcions, entre individuals i de grup, de les quals vuit són de menors de 18 anys i deu majors d’edat. D’aquests, entre uns deu i dotze participants seran els escollits per participar en la gala final, tasca que recau en un jurat de cinc persones. En la primera selecció hi ha talents artístics de diferents disciplines: teatre, dansa, música, cant i màgia.

Etiquetes:

“La sessió d’aquest dissabte no la plantegem només com un càsting de selecció, sinó com una millora del talent i també des del vessant més educatiu”, va ressaltar el cap de departament de Joventut d’Escaldes-Engordany, Miquel Millan. Alguns dels participants eren repetidors, sobre el 50% segons va apuntar Millan, una xifra que es valora positivament des del comú perquè creuen que això expressa que s’està fent bé la feina.

En la gala final es repartiran diversos premis que tindran en compte diferents disciplines. Els millors de la categoria de menors d’edat rebran 75 euros en formació o material, mentre que els majors d’edat seran premiats amb 150 euros. A més, se’ls donarà l’oportunitat d’actuar en actes de la parròquia, com ara el cicle Músiques del món o a les jornades Vivand. Els premis els aporta l’associació Carisma, ja que ho consideren una manera d’ajudar la joventut per tal que tinguin una oportunitat en el futur.

tracking