Nova senyalització per als circuits d'esports de neu

Els cinc circuits d’esquí de muntanya i raquetes passen pel coll d’Ordino

Nova senyalització per als circuits d'esports de neuANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’increment d’esportistes que practiquen esquí de muntanya i raquetes pel coll d’Ordino ha portat el comú de la parròquia ordinenca a renovar la senyalització dels circuits d’aquests dos esports de neu. El conseller de Turisme i Esports, Jordi Serracanta, va fer ahir la presentació pública de la nova senyalització i va explicar que aquesta afecta cinc circuits de diferents dificultats que “permeten gaudir d’unes vistes espectaculars mentre es practica esport”. Segons Serracanta, la inversió que ha fet la corporació ordinenca “no ha arribat als mil euros”, i només ha consistit en el marcatge pròpiament dit dels circuits.

Etiquetes:

Amb la nova senyalització, la intenció del comú és apropar el coll d’Ordino al poble, ja que per la seva proximitat amb el nucli urbà possibilita practicar esport fàcilment. I és que, segons va assenyalar el conseller de Turisme ordinenc, “els circuits estaran només a tres quilòmetres del centre, amb un accés molt senzill, i no estaran exposats a les inclemències meteorològiques ni al risc d’allaus”. El conseller de Turisme i Esports va manifestar que “fins ara aquests esports de neu només es podien fer a Arcalís o al parc natural del Sorteny”, però va precisar que “en aquests dos llocs si fa molt de vent o si hi ha risc d’allaus, no es podrien practicar. Al coll d’Ordino sempre”.

Precisament per aquest fet, segons va assegurar Jordi Serracanta, la renovació de la senyalització és una acció dirigida a qualsevol amant de l’esquí de muntanya o de les raquetes i que alhora permet complementar l’oferta turística de la parròquia i donar valor al coll a l’hivern.

tracking