x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

“Ni som prou, ni tenim recursos”

Vianants de la capital lamenten l’estat en què han quedat els carrers després de les nevades de dimecres i de la poca celeritat amb què els operaris l’estan traient. Aquests reconeixen que els falta personal i que no tenen la maquinària en suficient bon estat.
Els carrers de la capital, la zona més poblada i més visitada del país, estava plena de neu i de gel, fet que va ocasionar queixes importants dels visitants i turistes per la dificultat d’accés en algunes vies, especialment les menys transitades, aparcaments i escoles bressol, així com del mateix servei de treta de neu del comú, que lamentava amargament la manca d’efectius del departament. “És una vergonya. Som dues persones per a set carrers sencers i evidentment no podrem arribar a tot arreu. Ni som prou, ni tenim recursos, ja que el material que tenim no funciona. Hi ha
  • #15 Wormgal
    (04/03/18 10:00)

  • #14 Celine
    (03/03/18 02:23)

    realitat va dir..
    Penso igual mes eficacia i menos xorades per agradar als visitants els q vivuen al pais se tenen q fer  fotre els q estan obligats anar a treballar i jo ahi vaig fer una relliscada davan del comu d'andorra q estaba apun de anar a queixarme a la consul pero estaba tota molla i endolorida de la caiguda i ni taxis ni autobusos a l'hora tot colapsat per no llimpiar ni acesres ni carretera....vergonya de pais aixo q es el meu aqui vaig naixer!!!!!!!!




    Respondre
  • #13 Jo no netejaré la meva vorera
    (02/03/18 20:22)

    Ni he netejat ni netejaré mai més la vorera, per això pago els meus impostos, a més, hi ha més de 4000 funcionaris, que les netegin ells.

    Respondre
  • #12 The Observer
    (02/03/18 14:17)

    Departament d'aigües, departament d'obres, departament elèctric, inspector de la via pública i molts altres departaments que no van poder treballar amb normalitat, podien haver tret neu en comptes d'estar al bar. Però la culpa no es d'ells es d'aquells que els hi permenten

    Respondre
  • #11 realitat
    (02/03/18 14:08)

    No és obligació dels ciutadans sortir al carrer a rentar voreres. Deixeu-vos de bajanades. Paguem els impostos i especialment el d'higiene i enllumenat... a més d'altres. Enlloc de tant Cirque du Soleil, o poblet de Nadal o tonteries, i els carrers sempre bruts, siguin cagades de gossos, sigui gel...etc. Prou pijades i més netedat i seguretat pels vianants.

    Respondre
  • #10 Maria
    (02/03/18 13:47)

    Carretera Aixirivall aquest mati molt gelat i sensa llençar sal.
    Cotxes patinan,cops i no pasa res més perque anem poc a poc.Jo acollonida,per cert.He tingut un cop al cotxe que em costara un ull de la cara.Aixo es par tenir paciència?.No es el primer mati que truqem al comú,pero pocas maquines pasan!Penseu que a partir de las 7,30h ja esta ple de busus de t.escolar.Avui em tingut sort!!!!

    Respondre
  • #9 Wormgal
    (02/03/18 12:36)

    Els inquilins d´una casa de pisos tambè poden treure neu amb pales ? no ? Que costa a un botiguer treure la neu de davant la seva botigua ? 

    Respondre
  • #8 Made in AND
    (02/03/18 11:15)

    Per começa tots els veins i comerciants han de netejar per llei la seva vorera, i aqui tothom passa, el comu ja netejara, menys queixar se i que tothom faci les seves responsabilitats, sempre esperant que la padrina ens tregui les castanyes del foc. Mantinguts som un pais de mantinguts. 

    Respondre
  • #7 Pingu
    (02/03/18 11:04)

    Marc va dir..
    Totalment d'acord. Que la gent a Andorra es queixi que hi ha neu el dia després d'una gran nevada, té co**ons.
    Puc entendre que en certs llocs on hi ha grans pendents i/o gel s'hagi de fer un esforç per a que no hi hagi cap desgràcia però per la resta es pot anar tranquil·lament pel carrer durant uns dies. I com diu el Marc, a qui no li agradi, que agafi una pala i així s'estalvien pagar el gimnàs per estar ben maco per anar a la platja a l'estiu.

    Respondre
  • #6 Eva
    (02/03/18 09:38)

    Sembla mentida que estigui llegint això en un diari d'un país de muntanya... Que el més habitual és que nevi, no ens en recordem o què? Quan no neva llavors ens queixem perquè no fem calaix, quan neva, que els carrers no estan nets al quart d'hora d'acabar el temporal... Au, va!!!! una mica de paciència tots plegats

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts