TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Pintos recomana autocrítica pel “fracàs” del concurs de Meritxell

El conseller liberal vol que Marsol els tingui més en compte de cara al futur

Pintos recomana autocrítica pel “fracàs” del concurs de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller de la minoria de L’dA+CDI, Víctor Pintos, va demanar a la cònsol major, Conxita Marsol, que tingui en compte l’oposició i els escolti, després del “fracàs” que ha suposat el concurs per fer les obres d’embelliment de l’avinguda Meritxell. El fet que només hagin rebut tres ofertes per quatre trams, “és un avís que les coses s’han de fer d’una altra manera. Ara és el moment de fer autocrítica, analitzar els informes tècnics i jurídics amb els consellers de la minoria i trobar junts la millor solució”, demanava un Pintos que també afirmava que la seva intenció no és carregar contra Marsol. “El que havia de dir ja ho vaig dir quan ens van plantejar el projecte. Ara no és moment de fer llenya de l’arbre caigut, però sí que és veritat que les coses s’han de fer diferent. Tenim temps i potser ens hauríem d’aturar i reflexionar”.

El conseller liberal no s’esperava que les empreses no participessin del concurs. “Sempre es queixen que no hi ha projectes i ara que n’hi ha un d’important, no hi van? No ho entenc, però segurament és un avís que el plec de bases no va ser prou acurat”, va dir mentre afegia que “el fet que les ofertes hagin estat clarament a l’alça, respecte el que el comú havia previst, és senyal que, fer les coses ràpid no sempre és bo”, i per això espera que Marsol els faci partícips de les decisions a prendre de cara al futur.

El conseller liberal va assistir ahir a la comissió d’urbanisme però no els van informar dels plans que té la majoria. “És un projecte que porta de manera molt personal la cònsol i urbanisme sap tant com nosaltres, és a dir res”, va insistir.

tracking