Mor un esquiador francès a Pal per causes naturals

L’home va caure desplomat en una pista i s’apunta una aturada cardíaca

Mor un esquiador francès a Pal per causes naturalsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un turista de nacionalitat francesa de 56 anys va morir ahir a les pistes del sector de Pal després de patir una indisposició mentre esquiava. Tot i que serà l’autòpsia la que haurà d’acabar de determinar què li va provocar la mort, des des de la policia van apuntar causes naturals, possiblement una aturada cardíaca. Des de l’estació d’esquí de Vallnord-Pal Arinsal també van assenyalar a través d’un comunicat de premsa que “es descarta que hi hagi hagut cap accident”.

Els fets van succeir pels volts de dos quarts de quatre de la tarda a la pista anomenada Besurt II, de nivell blau i, per tant, de poca dificultat. L’home va caure desplomat al mig de la pista, segons van indicar fonts policials. Alertats pel succés, fins al lloc dels fets es van desplaçar professionals del servei urgent mèdic (SUM) i també els membres de l’equip sanitari de pistes per assistir l’esquiador, així com efectius del grup de muntanya del cos de policia per determinar què havia succeït. Els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de l’home i allà mateix les primeres verificacions també van servir per constatar que tot apuntava que el turista gal s’havia desplomat a conseqüència d’una indisposició física i que els fets no estaven motivats per un accident d’esquí. Situació que després va corroborar el cos de policia.

També es van desplaçar fins al lloc membres de la direcció de l’estació massanenca. A través d’un comunicat de premsa van volen expressar que “l’equip de Vallnord lamenta profundament el succés, al mateix temps que vol transmetre el seu condol als familiars de l’esquiador”.

tracking