societat

Univers Bomosa proposa una granja escola per a l'alberg de la Comella

Assegura que és un projecte educatiu únic per millorar les competències emocionals

Univers Bomosa proposa una granja escola per a l'alberg de la ComellaUNIVERS BOMOSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc del concurs convocat pel comú d’Andorra la Vella per a la concessió de l’edifici de l’alberg de la Comella durant 15 anys, Univers Bomosa va fer pública ahir la seva proposta, consistent en la posada en marxa d’una granja escola en unes instal·lacions que des de l’entitat consideren “de gran qualitat i un entorn òptim per desenvolupar el servei”.

Un servei en què s’oferirien diverses activitats dirigides als nens com, per exemple, la creació i el manteniment d’horts, amb el fi de “millorar les seves competències emocionals”. Així mateix, també es durien a terme serveis de formació i els més petits podrien passar caps de setmana a la granja escola, atès que s’utilitzarien les habitacions que hi ha a l’alberg. La Granja Andorra, el nom amb què Univers Bomosa ha batejat el projecte que se suma a la proposta del col·legi britànic presentada pel British College Overseas recentment, és, segons van apuntar els responsables de l’entitat, “un servei educatiu innovador dirigit a una gran varietat de col·lectius, focalitzat al país i obert a les persones que busquen aquest tipus d’oferta especialitzada”. Des d’Univers Bomosa van assenyalar que per elaborar aquesta proposta educativa “pionera” al país i amb la intenció de situar-la a l’alberg de la Comella, Bomosa ha unit esforços amb la Granja Catalunya, la primera granja escola catalana que treballa actualment amb la Masia de l’FC Barcelona, els jesuïtes de Sar­rià o La Salle de Bonanova, entre d’altres. Segons Bomosa, ambdues organitzacions aportarien “el coneixement i l’experiència tècnica en el camp de l’educació emocional, la capacitat de gestió d’empreses, els recursos humans i econòmics necessaris, uns valors compartits i un concepte de servei educatiu d’avantguarda, que farà̀ de la parròquia d’Andor­ra la Vella i, per extensió Andorra, referent en aquest camp”.

Per aquest motiu, la granja escola es dirigeix també als esportistes andorrans de qualsevol disciplina, universitaris, gent gran i les empreses o organitzacions que necessitin millorar les competències emocionals dels seus treballadors. La resolució sobre quin serà el projecte guanyador es farà pública el 8 de març en una sessió de comú. Segons la corporació de la capital aquest és un projecte seriós en què el pla de desenvolupament és creïble i sostenible.

tracking