Incendi sense conseqüències destacables al Punt de Trobada

Les flames van cremar alguns plàstics i només van afectar el magatzem

Incendi sense conseqüències destacables al Punt de TrobadaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van haver d’actuar ahir a primera hora del matí a causa d’un petit incendi al magatzem del Punt de Trobada, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. El cos va rebre l’avís pels volts de dos quarts de set del matí i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres dotacions. Fonts dels bombers van explicar que van ser els mateixos membres de seguretat els que van alertar el cos, que un cop allà va dur a terme diferents tasques d’extinció de l’incendi.

El foc, del qual se’n desconeixen les causes, es va iniciar en un prestatge on hi havia caixes amb productes de plàstic. Les flames, però, no es van expandir gràcies al sistema de seguretat del magatzem, que compta amb unes dutxes al sostre que llancen aigua en detectar que hi ha un foc. De fet, les dutxes estan col·locades cada uns tres metres i la ràpida posada en marxa del sistema de manera automàtica va permetre que el foc no afectés la resta de productes que estaven guardats.

Els bombers van haver d’actuar durant unes tres hores per treure la gran quantitat de fum que s’havia acumulat a la zona del magatzem. Per fer-ho, van fer servir el sistema de ventilació forçada amb els ventiladors industrials que porten els camions dels bombers. Un cop controlat el foc pels volts de les nou del matí, una dotació amb tres membres del cos de bombers es va quedar a l’edifici per controlar que no hi hagués cap revifada. En veure que s’havia aconseguit treure el fum que havia afectat l’edifici, els bombers van autoritzar l’obertura del centre comercial al matí i els clients no es van veure afectats per la incidència.

tracking