Naudi i Camp renuncien a les sigles de CC al Consell General

Alguns càrrecs que mantenen relacions amb els liberals se sentien molestos

Naudi i Camp renuncien a les sigles de CC al Consell GeneralXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos consellers generals de Ciutadans Compromesos (CC) que estan al grup mixt, Carles Naudi i Joan Carles Camp, renunciaran a seguir utilitzant aquest nom i es diran Consellers Independents de la Massana. La decisió es va prendre amb el beneplàcit de totes les persones que van participar de la reunió que van tenir alguns càrrecs, simpatitzants i afiliats de l’agrupació que governa la parròquia, el dilluns a la nit. Segons ha pogut saber el Diari, diversos càrrecs que militen o mantenen relacions amb Liberals; com ara la consellera general Judit Pallarés o el mateix secretari general de Ld’A, Amadeu Rossell o els Forné, van expressar el seu malestar amb els dos consellers generals que van abandonar el grup parlamentari liberal i van mantenir el nom de la formació parroquial. El fet de dir-se així, podria induir a pensar que els altres no ho són i per això Naudi i Camp van oferir el canvi de nom. A més, les dues parts acceptaven que a dins de Ciutadans Compromesos hi ha diferents sensibilitats.

A la trobada es va decidir que els consellers de CC se centraran per treballar en temes parroquials i no entrarien en conflicte pels temes nacionals, això no vol dir que deixin de banda aquest apartat, sinó que quan siguin temes que afectin la Massana, s’implicaran junts, els que estan al grup mixt i els que resten dins de liberals. Quan es plantegin unes eleccions, ja es veurà què fa cadascú i serà una elecció personal que es prendrà llavors.

El cònsol major de la parròquia va confirmar aquesta informació i va destacar la unitat dels membres de CC en l’àmbit parroquial, encara que també apuntava que en el nacional, i amb la relació amb els liberals, la situació era diferent. De totes maneres, David Baró va voler recordar que la formació aplega diferents sensibilitats i que totes hi són benvingudes.

tracking