DA prepara el programa electoral en solitari

La formació està desenvolupant les seves propostes polítiques encara que no descarten reeditar l’acord actual, com demanava Roig

DA prepara el programa electoral en solitari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del comitè parroquial de DA a Sant Julià, Meritxell Teruel, va reconèixer ahir que el partit té la voluntat de desenvolupar el seu programa electoral propi, encara que això no vol dir que no es pugui reeditar la fórmula de Lauredià en Comú de cara a les eleccions parroquials del 2019. “Encara és molt d’hora per decidir què farem quan arribi el moment, però jo com a Meritxell Teruel treballo a la corporació com a membre de Lauredià en Comú, i com a presidenta de DA seguirem desenvolupant el nostre programa polític.” Segons la consellera de Turisme, aquesta situació no és contradictòria, ja que “nosaltres ens vam presentar a títol individual, no de partit. Lauredià en Comú no és una confluència de partits, sinó de persones que es van unir per treballar plegades per Sant Julià”.

Sobre la possibilitat de reeditar el pacte, com proposava el conseller de Cultura, Josep Roig, membre d’SDP, Teruel no va voler avançar esdeveniments encara que confirmava que fa uns dies es va produir una reunió que havia de començar a plantejar la possibilitat real de convertir-se en un partit, però es va haver d’anul·lar, perquè “no hi havia prou quòrum i necessitàvem que més gent hagués vingut per poder-la celebrar”.

Des que va començar l’actual legislatura, la possibilitat que Lauredià en Comú passés a ser un partit real, va sonar amb força, encara que després de les darreres polèmiques internes, cada vegada ha anat perdent més força. La consellera de Turisme recorda com s’havia plantejat aquesta possibilitat, que a dia d’avui tampoc està descartada del tot. “Sí que es va dir i aquesta era la idea principal, però ara mateix està parat el tema. Això no vol dir que no es faci, sinó que haurem d’esperar un temps més a veure com evoluciona”, va comentar. De fet, aquesta formació ja té uns estatuts aprovats, encara que el dubte sobre la seva constitució final segueix planant. “Les opcions que tenim sobre la taula encara no estan fixades i tant pot ser que ens presentem sols com que reeditem el pacte. Ja es veurà”, va sentenciar Teruel.

tracking