x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ordino

Només Saetde presenta oferta per Arcalís

El comú ha rebut la proposta de la societat de Joan Viladomat per convertir-se en el soci majoritari de Secnoa
Actualitzada 22/01/2018 a les 18:32
El comú d'Ordino ha rebut una única oferta en el concurs per seleccionar un soci privat per a Secnoa en finalitzar el termini de presentació de propostes avui al migdia, malgrat hi va haver quatre empreses que van retirar el plec de bases. La societat de Joan Viladomat, Saetde, ha estat l'única que ha licitat a la privatització d'Arcalís i ha presentat la documentació exigida segons ha verificat la taula d'obertura, encapçalada pels cònsols ordinencs i amb presència de la consellera de la minoria Sandra Tudó. Des del comú s'ha indicat que a partir d'ara es farà l'anàlisi de l'oferta i la redacció d'un informe tècnic.
L'interès de Saetde per convertir-se en soci majoritari de Secnoa va ser el motiu que va provocar que el comú convoqués el concurs per a l'entrada de capital privat a l'estació, que passarà a tenir la titularitat d'76% de les accions. Per això, el comú ha fixat que hagi d'aportar 3 milions d'euros en efectiu i avalar-ne set més per poder fer front a les inversions del pla director. L'entrada del soci privat a la gestió de Secnoa es preveu que es faci efectiva aquesta mateixa temporada.
Etiquetes
  • #2 cortalet
    (22/01/18 21:23)

    a ordino teniu un problema i dels importants!!!! si això no sortia al programa electoral impugneu aquesta bajenada, demaneu que s'escolti el poble, feu mes sorroll , desde fora s'ha vist que s'ha acceptat amb resignacio tot aixo!!!

    Respondre
  • #1 La Fi
    (22/01/18 18:55)

    Es el trist final de la il.lusió d'un poble,del treball i patiment d'alguns cònsols que es mereixen tot el respecte,i la fi ha estat una venda hipoteca-regal d'aquest comú actual.Ells en serñan per la història els ùnics responsables.La gent d'Ordino no es mereix aquests politics.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts