Naturlandia va rebre el 2017 625 visitants diaris de mitjana

El parc va tancar 111 dies, seguint el pla de racionalització de la despesa

Naturlandia va rebre el 2017 625 visitants diaris de mitjanaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandia va tenir una mitjana de 625 visitants diaris el 2017, un 18% més que l’any passat, quan la xifra va ser de 529. En total, 158.750 persones van visitar el parc lauredià, 25.000 menys que l’any anterior, però el creixement s’explica perquè va tancar més dies que el 2016. L’any passat, Naturlandia va estar tancat 111 dies, mentre que el 2016 només ho van fer 19. Segons informa el parc en un comunicat, la política de racionalització de la despesa en personal i recursos tècnics que es va començar a aplicar a principis d’any, i que seguirà durant aquest 2018, ha servit per optimitzar els dies d’obertura i “consolidar el pla de treball intern que es traduirà en una millora de la qualitat dels serveis i de les instal·lacions”.

La direcció del parc entén que l’optimització del calendari ha contribuït a millorar els registres de visites diàries al llarg de l’any, ja que ha permès prendre especial atenció als dies que es preveia major afluència de visitants, així com a la temporada alta, els ponts i festius. En aquest sentit, des de Naturlandia insisteixen en el fet que haver tancat tants dies no ha afectat el potencial client, “que ha sabut adaptar-se a la nova rutina de funcionament”.

Les dades de Nadal van igualar les del 2016, i la direcció del parc va expressar la satisfacció. El dia de més afluència de tot l’any va ser el 31 de desembre, quan 1.100 persones van entrar. A més, els dies 23 i 24 de desembre també es va fregar el miler d’entrades venudes. Naturlandia assegura que el 3 i 4 de gener d’aquest 2018 un miler de persones van visitar el Parc.

Finalment, les activitats més destacades pels clients van ser aquelles relacionades amb la neu, com ara l’esquí de fons, les motos de neu, les raquetes i el lloguer de trineus.

tracking