Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
La Massana

Jornades gastronòmiques d'hivern a la Massana

Jornades gastronòmiques d'hivern a la Massana

Jornades gastronòmiques d'hivern a la Massana

Jornades gastronòmiques d'hivern a la Massana

Xavier Pujol
Actualitzada 18/01/2018 a les 06:40
El comú de la Massana ha presentat una nova edició de les jornades gastronòmiques Lo Mandongo, dedicades a la carn de porc. En total són dinou establiments que del 20 al 25 de gener oferiran uns menús que inclouen productes del país i amb el porc com a ingredient principal. A més, enguany hi ha un menú centrat en un altre producte de temporada: els calçots.
Etiquetes
  • #1 Bé Masana
    (17/01/18 08:29)

    Srs.del Comú d'Ordino,a veure si d'una vegada per totes us entereu de com fer una mostra gastronòmica com cal amb promoció dels restaurats de la Parròquia i amb cost 0 per la institució.Hble.Sr.Serracanta llegeixi i estudii bé aquest article,i deixi de rebentar diners amb la seva mostra gastronòmica.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477