x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El comerç alerta que la situació és “crítica”

Les associacions de comerciants de la capital i el comú duran a terme canvis estratègics per millorar les xifres
Els comerciants alerten de la situació econòmica “desastrosa” que pateixen actualment els establiments de la capital, i ho fan assegurant que malgrat les xifres de visitants que ha registrat el Principat el 2017, aquest no ha estat un bon any per al comerç. Les associacions que apleguen els botiguers d’Andorra la Vella destaquen que és el moment de sumar esforços juntament amb el comú per sortir d’una conjuntura que afecta especialment el sector comercial. En aquest sentit, la presidenta de l’Associació de Comerciants de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, explica al Diari que malgrat l’obertura de 339 comerços “no estem
  • #15 FrancAnd
    (15/01/18 08:23)

    Fa anys que és crític ! I ningú fa rès. Quan et tanques dintre d'un “búnker” i no surts mai a veure la realitat del carrer, no pots ésser realista ! Els polítics des-de les finestres, veuen molta gent pasejant i els hi va bé ! La realitat és que hi ha molta gent i poques persones ! I massa de tot ! Moltes botigues que venen la mateixa cosa i una atenció al client que fa pena ! Mai s'ha vist tantes farmàcies, tantes botigues d'electronica i així podem continuar durant hores ! 

    Respondre
  • #14 Celia Vizcarro
    (13/01/18 00:37)

    És normal el q està passant, fa més de 25 anys que venim a Andorra i el nostre interès actualment es llimita a esquiar, ja no Hi anem per a res a comprar.no tenim confiança en els comerços, deuen pensar q som clients de pas i ens han intentat vendre productes amb defectes pensant q un cop fora no tornaríem a reclamar.per altra banda vam patir una estada on LINE q vam guanyar en judici, però no hem vist un euro.estem decebuts amb la justícia Andorrana i llogicament hem deixat de comprar

    Respondre
  • #13 Es molt més q això
    (12/01/18 17:51)

    Gloria va dir..
    Tu creus que el problema és això? Tenim un aparcament a la posta (al costat de riberaigua) almenys ara tenim unes voreres per camina com Déu mana ( a excepció de les cagades de gossos q s'hi troben a diari),el tema no va per aquí, si mires les botigues veuràs que apart de 4 tot el de més és un basar a preu de marques sense cap interès per el que compra,molta cantitat, poca qualitat i res atractiu,sera dificil canvia tot aixo,ademes a grans ciutats tenen botigues per gent rica , aquí rics i pobres tots van al LECLER ,són rics per segons q però per altres coses són de la virgen del puny

    Respondre
  • #12 Gloria
    (12/01/18 16:47)

    Al c. Riberaygua s'han equivocat treien places d'aparcament. Les voreres estan molt maques pero la gent no passeja. Tant els turistes com els residents de les parroquies altes fan les compres al voltant d'on han aparcat el cotxe. Precisament el c/Riberaygua és dels pocs carrers que tenia prou lloc per fer vorera i zona d'aparcament. Igual que a les travesseres.

    Respondre
  • #11 Andorra for Sale
    (12/01/18 16:00)

    Juas, juas, juas .... els 170 mil cotxes de les festes van omplir les arques de Govern amb els dipòsits de combustible, però el comerç es mor de fam .... A qui li importa el comerç? Cada dia ho tinc més clar, a ningú.

    Respondre
  • #10 Sonia
    (12/01/18 13:33)

    El ministre Camp, que hauria d'haver plegat fa temps, no presumeix tan de circs i de cotxes que entren... que no en sap, vamos...

    Respondre
  • #9 Terminator
    (12/01/18 13:02)

    Andorra fa 10 anys que està morta, tots els esforços han estat per salvar la banca i no el comerç .Es un assumpte de supervivència pura i dura. El món a canviat i la fórmula Andorra està caducada.

    Respondre
  • #8 lloguers
    (12/01/18 12:01)

    Efectivament, els impostos indirectes son mes baixos a Andorra. Pero els lloguers dels locals aquí son estratosferics. Això unit a la baixa qualitat del comerç (productes, varietat, i atenció al client), pues ja tenim el pollastre farçit. Per combatre el comerç digital, s'ha de ser molt, pero que molt competitiu.

    Respondre
  • #7 Toni
    (12/01/18 11:40)

    Menys negociar l'acord del tabac, i més negociar un acord beneficiòs per andorra per poder exportar sense trabes ni sobrecostos les vendes de botigues online.

    Respondre
  • #6 Andorra el Paradis de les Guineus
    (12/01/18 11:31)

    al mapa mundial, andorra ja està morta i enterrada fa temps, el turisme poc a poc es va desencantant de nosaltres i era una de les potes grans on es sustentava la nostra economia, si no ens reinventem ja ho tenim clar, proposaria obrir un museu per exposar autèntiques peces artífices d'aquesta debacle, en tenim una bona colla i potser el turisme es refaria i en aquestes visites guiades incloure la ruta a BPA, caixabank etc.etc.

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts