Camps de neu

Grandvalira obrirà el 100% del domini el cap de setmana

Els responsables expliquen que les condicions actuals són òptimes

Grandvalira obrirà el 100% del domini el cap de setmanaGRANDVALIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira encara el proper cap de setmana a ple rendiment amb la previsió d’obrir el 100% de la seva extensió esquiable. Els esquiadors tindran 210 quilòmetres disponibles i gruixos d’entre 50 i 110 centímetres de neu pols. Els equips tècnics dels camps de neu de Soldeu-el Tarter i Pas de la Casa-Grau Roig esperen, a més, rebre més nevades els propers dies, si es compleixen les previsions meteorològiques. El temporal blanc de diumenge passat va permetre guanyar 75 centímetres de neu nova.

Segons asseguren fonts de Grandvalira, el domini compta “amb condicions òptimes” per a la pràctica dels esports blancs i tots els seus serveis es troben a ple rendiment, entre els quals l’escola, les activitats d’aventura i la restauració. L’estació té disponible, gràcies a les bones condicions de neu, els tres parcs de freestyle: l’snowpark del Tarter, l’snowpark Xavi i el sunset park Hernik Harlaut, aquest darrer com a únic espai nocturn d’aquestes característics als Pirineus. També en horari nocturn la pista de la Solana-Tubs de Pas de la Casa es troba operativa de cinc de la tarda a vuit del vespre, tots els dijous i dissabtes si ho permeten les condicions del clima.

Quant a les activitats per al cap de setmana, dissabte vinent el discjòquei resident de Pacha Barcelona, Steve Bimbelan, serà l’encarregat d’animar la tarda a l’Abarset, de quatre de la tarda a nou de la nit; mentre que a la ter­rassa de les Abelletes, al Pas, DJ Locked oferirà una sessió musical per a tots els esquiadors que vulguin gaudir de l’après-ski també en aquest sector. Una de les activitats especials del cap de setmana dirigides a les famílies és la que tindrà lloc al Mon(t) Magic Family Park, al sector de Canillo. En aquest punt, dissabte els més petits podran realitzar una esquiada nocturna de les sis a les set de la tarda.

tracking