reportatge

Gresca per a padrins

Va destacar la col·laboració entre comú i padrins, i que una de cada cinc persones de la capital és major de seixanta anys

Gresca per a padrinsCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Berenar, ballar i fer força gresca sense oblidar la solidaritat. Amb aquest ànim, un bon grapat d’ovacions, música i un Pare Noel, molts dels gairebé 300 padrins i padrines que van participar ahir a la festa de Nadal de la gent gran de la capital s’esperaven ja minuts abans de començar a les portes del Centre de Congressos. A dins els esperava una tarda de fer pinya. “La gent gran de la parròquia està molt engrescada, hi ha moltes coses que es fan, així que necessitem i tenim la col·laboració del comú”, va afirmar el vicepresident de l’Associació de la Gent Gran, Lluís Pons. La cònsol major, Conxita Marsol, va comprometre’s a seguir posant-hi recursos.

Durant la tarda es van sortejar tres pernils que s’havien comprat des de les cases pairals d’Andorra la Vella i Santa Coloma. Els diners recaptats, més de 500 euros, eren per una bona causa: per a la campanya solidària de recollida de joguines del periodista Òscar Royo. La Penya Blaugrana va col·laborar amb l’organització amb 1.500 euros.

Pons va elogiar la trobada com una oportunitat per reunir-se i posar en valor que una de cada cinc persones de la parròquia és major de 60 anys. Enmig de bons desitjos, Marsol va anunciar-los que el comú els subvencionarà un viatge el 2018. “Demanen activitats i ara el tema del viatge que els hem proposat els fa molta il·lusió”, va valorar Marsol, que dins la sala havia rebut forts aplaudiments i algun visca. Un dels primers suggeriments que es van fer va ser anar a Roma.

tracking