Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Encamp

Una dona ingressa a l'UCI en estat greu per un atropellament

La dona resta en estat greu a l'UCI de l'hospital.

Una dona ingressa a l'UCI en estat greu per un atropellament

La dona resta en estat greu a l'UCI de l'hospital.

Xavier Pujol
Actualitzada 17/12/2017 a les 07:07
Una dona va resultar ferida greument en un accident de trànsit que hi va haver divendres a la tarda a Encamp. Els fets van tenir lloc pels volts de les vuit del vespre quan un cotxe va atropellar la víctima, una resident de 40 anys.
La dona va resultar ferida després de patir l’atropellament, que concretament es va produir al carrer del Mirador de la parròquia encampadana, segons va informar ahir al matí el servei de policia. El cos va detallar que el vehicle que va envestir la víctima va ser un turisme Daihatsu Terios de matrícula andorrana.
Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una ambulància que va traslladar la dona a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb ferides de diversa consideració per tot el cos. Fonts del centre hospitalari van explicar que la víctima va patir ferides de gravetat, entre les quals una fractura vertebral i una altra fractura a la pelvis, motiu pel qual va haver d’ingressar a la unitat de cures intensives (UCI). A l’hora de tancar aquesta edició el seu pronòstic continuava sent greu.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts