Caldea estrena nou espectacle de nit amb els llums de la torre

Un vídeo musical se sincronitzarà cada nit d’hivern amb la il·luminació

Caldea estrena nou espectacle de nit amb els llums de la torreCALDEA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El termolúdic de Caldea estrenarà aquest mes un nou espectacle amb els llums de la seva torre. Així, cada nit d’hivern, en una pantalla gegant, els visitants hi podran veure un audiovisual que anirà sincronitzat amb la il·luminació de sistema LED que va posar-se en marxa al setembre.

El videoclip, que es podrà gaudir a partir del 21 de desembre fins al final de la temporada de neu, mostrarà dos músics, el reconegut saxofonista Big Dani Pérez i el violinista Javi Lin, tocant una peça original de música electrònica. Complementàriament, per a tots els dies festius de desembre i gener, el termolúdic ha preparat una reversió de l’espectacle Cascade, pel qual ja va apostar l’any 2016.

Coincidint amb el pont de la Puríssima i les vacances de Nadal, els visitants podran gaudir de l’espectacle nocturn de jocs de llum, d’aigua i d’acrobàcies, precisament amb la presència en directe del violinista Lin, que promet sorprendre grans i petits.

També, cada dia i a cada hora en punt, a partir del 21 de desembre, a la llacuna central del termolúdic s’oferirà un espectacle en què jocs de llum i aigua ballaran al compàs de la música, de prop de 10 minuts de durada.

La nova il·luminació que va estrenar-se el 21 de setembre, i amb la qual juga el nou espectacle, està formada per diferents tires de llum repartides a les arestes de la torre i ofereix múltiples possibilitats, malgrat que la il·luminació habitual, que s’encén cada nit, té els colors corporatius, blau i blanc d’intensitat suau.

El projecte d’il·luminació va suposar a Caldea una inversió de 80.000 euros.

tracking