Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

El públic haurà de trobar Marc Márquez i Toni Bou amagats dins del Poblet de Nadal

Els tres campions romandran amagats mitja hora, entre les 17 i les 17.30 hores, en diferents punts de la plaça i vestits per a l’ocasió, amb la finalitat que s’integrin a l’entorn
Els infants podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats.

El públic haurà de trobar Marc Márquez i Toni Bou amagats dins del Poblet de Nadal

Els infants podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats.

Actualitzada 23/11/2017 a les 13:08
El primer cap de setmana del Poblet de Nadal, que s'obre aquest dissabte a les sis de la tarda amb l’espectacle de carrer ‘Fiers à Cheval’, que recorrerà el tram de l’avinguda Meritxell comprès entre el carrer de la Unió i la plaça del Poble, presenta una novetat important gràcies al fet que Andorra la Vella acull enguany la gala de premis de la Federació Internacional de Motociclisme. Per aquest motiu, el diumenge 26 de novembre, de 15 a 17 hores, els 36 campions del món del 2017 estaran al Centre de congressos d’Andorra la Vella signant autògrafs.

Un cop finalitzada la sessió de signatures, el campió del món de Moto GP, Marc Márquez; el campió de món de trial, Toni Bou, i la campiona del món de motocròs, Kiara Fontanesi, seran els protagonistes d’una acció participativa que requerirà l’avidesa del públic: els tres campions romandran amagats durant mitja hora, entre les 17 i les 17.30 hores, en diferents punts de la plaça i vestits per a l’ocasió, amb la finalitat que s’integrin a l’entorn. El públic tindrà mitja hora per trobar-los i la primera persona que localitzi cada un d’ells, tindrà un obsequi entregat directament pel campió.

Andorra la Vella es transforma per segon any consecutiu en la capital de les il·lusions amb el tret de sortida al programa d’activitats del Poblet de Nadal, que enguany amplia durada i propostes amb l’objectiu de convertir-se en el referent del lleure nadalenc del sud d’Europa. L’espectacle inaugural servirà també per fer l’encesa gradual dels llums de Nadal, que il·luminaran l’avinguda darrere el pas dels cavalls gegants. La il·luminació de la capital es completarà amb l’acte simbòlic d’encesa que tindrà lloc en finalitzar l’espectacle, cap a les 7 de la tarda, al bell mig de la plaça del Poble i que comptarà amb la participació dels membres de la corporació, encapçalats per la cònsol major, Conxita Marsol.

El programa inaugural inclou enguany l’actuació, a l’aire lliure, del Cor Nacional dels Petits Cantors i el castell de focs d’artifici que faran visible la llum del Nadal a tots els punts de la parròquia. Dissabte al vespre també començarà l’activitat al mercat de Nadal i a l'envelat d’activitats que, juntament amb el tobogan gegant de gel sintètic, constitueixen novetats d’aquest espai.

L’ambientació i els espais nadalencs han anat prenent el terreny durant aquests dies previs per tal de tenir a punt tots els escenaris on es desenvoluparan les activitats: la plaça del Poble, que esdevindrà el centre neuràlgic; la plaça Guillemó, la Rotonda i l’avinguda Meritxell, on hi tornarà a obrir portes l’Oficina de Correus Màgica, entre el 6 de desembre i el 5 de gener.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts