La corporació calcula uns 3.500 visitants a la fira del vi

El director de la mostra de microproductors va ressaltar que la xifra és “l’esperada” i que molts expositors volen repetir de cara a edicions futures

La corporació calcula uns 3.500 visitants a la fira del viXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena mostra de microproductors de vi que s’ha celebrat a Sant Julià tanca les portes amb una partició que el comú xifra en unes 3.500 persones. “Estem molt contents de com ha anat la fira aquests dos dies. Dissabte van venir unes 1.500 persones, i avui [per ahir] hem superat àmpliament aquesta xifra. És més o menys el que esperàvem”, va dir el director de la fira, Jordi González de Alaiza, que va afegir que la mostra s’està consolidant com un referent europeu del sector i que han rebut la felicitació de bona part dels participants, que ja els han mostrat la seva intenció de repetir en edicions futures. “Els expositors ens han felicitat per la bona organització, i estan satisfets perquè de fires de micropropoductors no n’hi ha gaires a Europa, així que molts volen tornar l’any vinent”.

A més de la mostra d’expositors, que estava situada al pavelló A, enguany la fira n’ha muntat un segon amb una exposició d’art, doblant gairebé el nombre de metres quadrats de l’any passat, i era l’espai on es feien les conferències i les xerrades. Segons González de Alaiza, aquesta novetat ha funcionat perquè “les conferències han estat molt interessants i la gent ha quedat sorpresa del nivell dels conferenciants que hi havia. Han estat molt interessants, i malgrat que l’afluència de públic no ha estat espectacular, sí que ens han comentat que han fet créixer l’interès per aquest sector”.

Demà és el dia destinat al networking i a tancar acords comercials, “un dels grans objectius de la fira”, deia el director, perquè “molts dels nostres expositors venien amb la idea de donar-se a conèixer al gran públic, però sobretot per buscar canals de distribució del seu producte”.

Finalment, des de la fira destacaven la implicació del Govern. “És evident que aposta per aquest format, a la inauguració van venir moltes autoritats a donar suport perquè segueixi sent un referent en el món europeu de la microproducció de vi”.

tracking