Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Una quinzena de joves "superen els seus límits" en un taller de parkour

La voluntat és que aquesta proposta tingui continuïtat, ja que hi ha molta afició, i fins i tot la possibilitat que es pugui fer un parc de parkour al país
Joves que han participat al taller.

Una quinzena de joves "superen els seus límits" en un taller de parkour

Joves que han participat al taller.

Comú Andorra la Vella
Actualitzada 15/11/2017 a les 18:08
Una quinzena de joves han pres part aquest dimecres a la tarda en un taller de parkour al Parc Central organitzat pel comú d’Andorra la Vella. La proposta ha sorgit arran de la demanda dels joves i ha anat a càrrec de Leo Urban. Tal com ha explicat l’educador de La Central Òscar Gabà, aquesta proposta ha de servir perquè els joves “perdin la por i superin els seus límits”, a banda de la realització d’una activitat física.

A més, s’ha tingut en compte que hi ha força afició a aquesta pràctica al país i que no sempre es duu a terme en els llocs adequats, i per això s’ha cregut oportú que els joves poguessin fer parkour en un lloc segur i guiats per un professional. El circuit que han realitzat els inscrits estava construït amb material reutilitzat, com rodes de vehicles.

La voluntat és que aquesta iniciativa pugui tenir continuïtat, tal com ha destacat Gabà, que ha afegit que fins i tot hi ha sobre la taula la possibilitat que al país es pugui construir un parc per fer parkour.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts