La trobada de microproductors de vi guanya inscrits i es professionalitza

El conseller Joan Vidal va dir que hi haurà una vuitantena de cellers de diversos països

La trobada de microproductors de vi guanya inscrits i es professionalitzaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La trobada de microproductors de vi de Sant Julià de Lòria, que se celebrarà del 18 al 20 de novembre, es professionalitzarà i s’obrirà a nous països. El nou format organitzatiu, sota el paraigua de la marca Explòria, comportarà per primera vegada el pagament dels estands. Els expositors pagaran uns 300 euros per un espai de sis metres quadrats, segons va explicar ahir el conseller lauredià d’Obres, Urbanisme i Esdeveniments, Joan Vidal.

Enguany es fa la cinquena edició de la mostra, que preveu una vuitantena d’expositors, dels quals s’han confirmat ja una setantena. Vidal va assenyalar ahir que hi hauria espai per a un màxim de 100 cellers i que, enguany, participaran cellers majoritàriament de l’estat espanyol, sobretot de Catalunya, i també “amb important representació” de l’Aragó, si bé es comptarà amb cellers procedents de França, de Portugal, d’Hongria i fins i tot de l’Uruguai i de l’Argentina.

Dels microproductors de la par­ròquia, n’hi ha tres d’assegurats: Casa Auvinyà, Borda Sabaté i Mas Berenguer, mentre que la participació de Casa Beal es manté pendent per problemes “de caràcter logístic”, segons fonts del comú.

“Estic segur que la mostra serà tot un èxit i tindrà un impacte directe en el teixit comercial, social, turístic i econòmic de la parròquia”, va valorar Vidal. L’any passat hi va haver 61 cellers.

El director de negoci d’Andorra Turisme, Enric Torres, va dir que “la fira està plenament consolidada i és un projecte compartit amb el comú de Sant Julià”.

tracking