El comú denuncia a la policia actes vandàlics en tres aparcaments

Es calcula que els desperfectes ascendeixen a un valor de 4.400 euros de material

El comú denuncia a la policia actes vandàlics en diversos aparcamentsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany ha informat que ha cursat diverses denúncies a la policia pels actes vandàlics que s'han registrat en diferents aparcaments de la parròquia. Segons s'explica en un comunicat de premsa en les dues darreres setmanes els pàrquings del Parnla, Fener i el nou aparcament de les bordes del Prat han patit desperfectes i s'ha fet malbé maquinària per valor de gairebé 3.000 euros. Concretament s'han destrossat tres barreres d'entrada i sortida, una màquina de sortida i un reductor de sortida d'aparcament.

Tots els danys s'han produit en horari noctur i també cal sumar-hi la crema d'un contenidor per valor de 1.400 euros al carrer Prat Gran. Davant d'aquesta situació la corporació ha presentat les corresponents denúncies i ha tramès les imatges de les càmeres de videovigilància per identificar els autors, esperant que es tracti de fets aïllats.

Des del comú s'ha lamentat que es produeixin aquests fets i que s'hagin d'utilitzar recursos públics per solucionar els danys ocasionats per comportaments incívics d'una minoria. de la mateixa manera s'ha recordat que els equipaments i les instal·lacions comunals s'estan reforçant amb sistemes de control i videovigilància per poder disposar d'imatges i fer-les arribar al cos de policia.

tracking