Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
societat

Els ciutadans podran conèixer com quedaran les remodelacions de Meritxell i els Serradells a la 39a Fira d'Andorra la Vella

La fira arribarà el cap de setmana del 27, 28 i 29 d’octubre a la seva 39a edició amb una participació d’uns 200 expositors i 10.000 metres quadrats de zona expositiva
El cònsols menor i major d'Andorra la Vella, Marc Pons i Conxita Marsol i la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, durant la presentació de la 39a edició de la Fira d'Andorra la Vella.

Els ciutadans podran conèixer com quedaran les remodelacions de Meritxell i els Serradells a la 39a Fira d'Andorra la Vella

El cònsols menor i major d'Andorra la Vella, Marc Pons i Conxita Marsol i la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, durant la presentació de la 39a edició de la Fira d'Andorra la Vella.

M.F.
Actualitzada 17/10/2017 a les 16:45
La 39a edició de la Fira d’Andorra la Vella obrirà portes el divendres 27 d’octubre i s’allargarà fins al 29 amb una participació de prop de 200 expositors que ocuparan un espai expositiu de 10.000 metres quadrats. Es tracta de xifres similars a les de l’any passat i la voluntat és arribar als 70.000 visitants que es van aconseguir en la 38a edició. Una de les principals novetats, tal com ha comentat la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, és que els ciutadans podran veure, a l’estand de la capital, les remodelacions de l’avinguda Meritxell i dels Serradells.

D’aquesta manera, tal com ha comentat Marsol, hi haurà exposat com quedarà el paviment i el mobiliari urbà (les papereres, els bancs i els tòtems) perquè així la gent vegi “com serà l’avinguda Meritxell” i també la remodelació dels Serradells, on es faran importants treballs a la façana. Tal com ha destacat Marsol aquests són “dos dels projectes més importants” que es duran a terme aquest mandat i s’ha volgut aprofitar l’important volum de persones que passen per la fira per donar-los a conèixer.

La fira arrencarà el divendres 27 a les 10 hores, quan es farà la inauguració oficial que aquest any s’avança ja que aquell mateix dia se celebra la Fira concurs d’Andorra. La jornada s’allargarà fins a les 21 hores. L’endemà l’obertura de portes serà d’11 a 21 hores i el diumenge d’11 a 20 hores. Marsol ha recordat que la Fira d’Andorra la Vella és “el primer esdeveniment del país” pel que fa a volum de visitants i comerciants i aquest any s’espera poder assolir la xifra de visites de l’any passat. A més, i tal com ha comentat també la consellera  de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, es preveu que hi pugui haver un major volum de transaccions tenint en compte la recuperació de l’economia.

La zona de l’envelat principal comptarà amb 74 expositors entre empreses turístiques, institucions, del sector de les energies renovables i de l’esport, entre d’altres, a més de vehicles i també hi haurà, com en anys anteriors, l’espai per als productes agrícoles i ramaders d’Andorra amb una zona de restauració. Al passeig del riu, i fent “la connexió de la fira amb l’avinguda Meritxell”, les parades del mercat artesanal i adjacent a l’envelat principal la zona de la fira d’associacions. El cònsol menor, Marc Pons, ha explicat que a l’envelat de les entitats hi haurà 44 expositors que són uns sis menys que l’any passat tot i que això no vol dir que hi hagi menys participació, ja que el que s’ha fet és promoure que hi hagi més expositors i activitats a l’exterior, on hi haurà inflables, exhibicions canines i també food-trucks, entre d’altres propostes. Pons també ha concretat que com en anys anteriors, s’aprofita la fira per fer promocions relacionades amb les inscripcions als Serradells, que ja compta amb 4.000 abonats.

Marsol ha remarcat que aquest any no han de patir perquè l’envelat estigui a punt per a la fira com va passar l’any passat i que estarà enllestit uns dies abans perquè els expositors puguin muntar els seus estands. El pressupost de la fira és de 310.000 euros.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts