El comú rebutja els dubtes en la concessió de la treta de neu

Van adjudicar el concurs a qui més punts tenia, no a l’oferta més baixa

El comú rebutja els dubtes en la concessió de la treta de neuARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura d’Encamp, Aleix Varela, va negar els dubtes generats per l’adjudicació del concurs de neteja viària de la treta de neu del Pas de la Casa que es va atorgar a l’empresa Getasa. El conseller va reconèixer que aquesta empresa va presentar un pressupost superior al d’altres “però només de 24.000 euros, no de 40.000 com s’havia dit”. Varela va explicar que per aconseguir una adjudicació no n’hi ha prou de tenir una bona oferta econòmica, ja que també hi ha altres factors, com són l’experiència i el currículum de les empreses, la maquinària de què disposen i també de les millores que estan disposades a fer, a banda del que marca el concurs. “Molta gent es pensa que guanyant l’oferta econòmica ja n’hi ha prou, i no és així. Totes les empreses sumen punts en cada categoria, i si Getasa va ser la segona en l’apartat de pressupost, en la resta els va compensar”, va comentar Varela.

Etiquetes:

El conseller d’higiene va assegurar que Getasa “és una companyia amb una experiència contrastada en aquestes tasques i que totes les adjudicacions es fan amb els tècnics de cada departament i amb la màxima transparència”, va assegurar.

Finalment, des del comú es va remarcar que la vinculació del cònsol major, Jordi Torres, amb Pere Torres, propietari de Getasa, “és un parentesc llunyà”.

tracking