L'edició de tardor del Vide Dressing guanya participació i ven una bona part de la roba

Les peces més comprades han estat els articles d’hivern, sabates, bijuteria i complements

L'edició de tardor del Vide Dressing guanya participació i ven una bona part de la robaCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fins a quaranta-tres parades van participar ahir i dissabte a l’edició de tardor del Vide Dressing de la Massana, un mercat de venda i intercanvi de roba i complements de segona mà que en aquesta ocasió doblava el seu espai, ocupant les dues sales de La Closeta. Els visitants van trobar-se una oferta molt més variada i amb preus molt diversos. Fonts de l’organització van indicar que les paradistes, en la seva majoria dones, havien quedat molt satisfetes amb les vendes dels dos dies, ja que “algunes van liquidar fins al 80% dels seus articles”.

Les peces que més van vendre’s van ser els jerseis d’hivern, les jaquetes i les bosses de mà, tot i que també van registrar-se vendes de sabates, bijuteria i d’altres complements.

L’objectiu de la majoria d’expositors de la trobada és poder vendre vestits i altres peces que ja no es posen i allargar la vida d’aquests productes. Però ahir també van trobar sortida alguns mobles de Carisma, que havien servit per decorar el mercat.

Moltes paradistes van escollir fer una aportació a la botiga benèfica de segona mà. Segons l’organització, les dues sessions del taller de patchwork van tenir molt bona acceptació, i les participants van manifestar la seva voluntat de continuar amb el Vide Dressing massanenc, que ja té dates per a la pròxima edició, l’11 i 12 de maig, coincidint amb l’època en que es torna a fer el canvi d’armaris, en aquest cas, per a la temporada de primavera-estiu.

La previsió és llavors tornar a obrir les dues sales de La Closeta per poder encabir una quarantena de parades. Segons una majoria de compradors, un dels punts forts d’aquesta edició, a banda de la qualitat i preu dels productes, va ser la decoració i disseny dels estands. Les participants van seguir un curset d’aparadorisme setmanes abans del mercat, i van poder demostrar la seva creativitat a l’hora de muntar espais agradables i atractius.

tracking