Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Tancament del pàrquing del Parc Central per muntar la Fira

A partir de dilluns començarà el muntatge de l'envelat i l'aparcament es reobrirà de l'11 al 15 coincidint amb el pont del Pilar
Vista general del recinte firal.

El comú admet que el muntatge dels estands de la Fira s'acabarà 'in extremis'

Vista general del recinte firal en una edició anterior.

Actualitzada 06/10/2017 a les 13:08
El muntatge de l'envelat que acollirà la 39a edició de la Fira d'Andorra la Vella del 27 al 29 d'octubre, s'iniciarà dilluns dia 9, moment a partir del qual el pàrquing del Parc Central haurà de quedar lliure de vehicles. En aquest sentit, des del comú s'ha informat que un cop estigui muntada l'estructura de l'envelat, a partir de dimecres 11 a la nit i fins diumenge 15, en previsió d'una important afluència de turistes espanyols amb motiu del pont del Pilar, es reobrirà l'aparcament.

Un cop passat aquset període, continuarà el procés de muntantge de la Fira. La previsió de la corporació, a més, és que cinc dies després de finalitzar l'esdeveniment l'aparcament recuperi les 540 places disponibles. És a dir, a partir del 3 de novembre.

D'altra banda, també s'ha comunicat que entre el dia 9 d'octubre i el 3 de novembre quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada en aquest pàrquing.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts