El pati de l'escola de Ciutat de Valls obrirà al públic a la tarda

El pati de l’escola de Ciutat de Valls obrirà al públic a la tarda

El pati de l'escola de Ciutat de Valls obrirà al públic a la tardaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella permetrà l’ús públic del pati de l’antiga escola espanyola de Ciutat de Valls, un cop finalitzi l’horari lectiu. Serà aleshores quan l’espai obrirà les portes a qualsevol persona que vulgui gaudir de les millores que van començar a fer-se el mes d’agost. En aquell moment, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ja va avançar que aquesta intenció d’aprofitar al màxim l’espai era una voluntat que tenia tot l’equip de govern, perquè permetria “gaudir als ciutadans del barri d’un espai comú, fora de l’horari escolar”, va dir aleshores. A més, va afegir que es tracta d’una zona “mancada d’equipaments i que és una gran oportunitat per donar un canvi important a tota l’àrea de Ciutat de Valls”.

La millora d’aquesta infraestructura la va poder començar el comú arran del trasllat del col·legi espanyol a Escaldes. Va ser aleshores quan la corporació va demanar al Govern que cedís l’espai per fer-hi una àrea de lleure per a la canalla i que es pogués fer extensiu a tothom.

El projecte d’embelliment que el comú té estructurat per a la zona de Ciutat de Valls és molt més ambiciós, ja que inclou també una plaça exterior annexa al parc però que no es contempla que estigui acabada fins al 2018. Per començar a treballar-hi, la corporació va treure fa pocs dies l’edicte per adjudicar el concurs nacional, al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). L’empresa Construccions Entrimo, SLU va ser la guanyadora i tindrà a partir d’aquest moment tres mesos per finalitzar unes obres que han estat pressupostades per gairebé, 166.000 euros.

tracking