Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Andorra la Vella

Marsol busca el turisme xinès a Los Angeles

Marsol viatja a Los Angeles per promocionar la ciutat.

Marsol busca el turisme xinès a Los Angeles

Marsol viatja a Los Angeles per promocionar la ciutat.

CALV
Actualitzada 22/09/2017 a les 07:05
La cònsol major, Conxita Marsol, va participar en la cimera anual de la Federació Internacional de Ciutats Turístiques després que la capital fos admesa com a membre, la passada primavera. A més, la delegació andorrana va fer contactes, especialment amb el mercat xinès, per tal de presentar el país com una destinació atractiva per a aquest perfil de turista asiàtic.
Etiquetes
  • #9 firmes
    (23/09/17 20:47)

    Mancan Marcas
    Gucci, Prada, son marqueros
    just el altra dia amb van demanar 3 xines joves que estaben de turisma aqui i si parlen molt be ingles, buscan firmas i Andorra no te

    Respondre
  • #8 Molt malament
    (23/09/17 18:45)

    La hble cònsol buscant Xinos i el Forné al Japó buscan no ser qué !! fa uns Anys...quina imatge voleu que tinguem de la classe política Andorrana ?? Apa..
    Bones vacances pagades pel poble

    Respondre
  • #7 visa
    (23/09/17 15:14)

    com voleu que la gent vagin a votar!!!!!! penseu realment que Andorra la vella, la consol ,una delegació malgastin així els diner. Aixó es feina de Andorra Turisme, que pot aportar andorra la vella!!!!! o encamp!!!!!!!etc penso que els nostres politics fa temps que han perdut la vergonya, que no saben on tenen les seves limitacions. Per a mi es igual de dolent malgastar els diners publics en targeta de credit com es veu que feien els ex consols de sant julia com viatjar sense rumb amb el conscentiment del comú. Al final lo que compte son els resultats. Espero que l'oposició demani el cost total del viatget i les repercusions economiques reals que han aportat a Andorra la vella, no les previsions svp, que tots sabem que el paper ho aguanta tot.

    Respondre
  • #6 Joan
    (23/09/17 11:04)

    Els que heu viatjat una mica pel mon, sabreu segur com és el turisme xinès, jo no el voldria pas per Andorra.

    Respondre
  • #5 estevet
    (22/09/17 16:31)


    Potser, en una òptica d'estalviar calerons, es podria deixar aquesta feina de prospecció a Andorra Turisme... O potser les finances comunals permeten aquests viatgets a càrrec de la padrina...

    Respondre
  • #4 Comunicarse com?
    (22/09/17 15:56)

    Donc tindríem que comença per tenir personal a les botigues i hotels que parles en l'anglès més que no pas el portuguès ja que es la llengua amb què es comuniquen els xinesos de clase mitjà alta quan viatgen al igual que altres nacionalitats ,no creieu?

    Respondre
  • #3 Asiàtics
    (22/09/17 15:27)

    Quina forma de perdre el temps ia més finançat amb diners públics, en un país de turisme low cost, sense infraestructures, sense seguretat jurídica, sense pay pal .... somnis i contes de la lletera ....

    Respondre
  • #2 xavi
    (22/09/17 11:51)

    Bon turisme per ella. Pagant la padrina ?

    Respondre
  • #1 GD
    (22/09/17 09:09)

    Andorra no és un destí pels xinesos. No tenim botigues de luxe ! Si tinguessim LOUIS VUITON a preu baix, Andorra estaría plena de Xinesos ! Dupont, Cartier etc.... Aixó és el que busca el turisme Xinès. 

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts