El Centre d'Interpretació del Comapedrosa rep 2.500 visitants

És la xifra corresponent als mesos d’estiu i des del comú asseguren que la volen potenciar

El Centre d'Interpretació del Comapedrosa rep 2.500 visitantsCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Prop de 2.500 persones van visitar aquest estiu el Centre d’Interpretació del Comapedrosa (CIC), i van voler participar en les diferents activitats que s’hi desenvolupen, com ara l’experiència 3D, que es va inaugurar al maig, o l’exposició El més extrem d’un país. El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde, va destacar la importància del CIC per a la parròquia, ja que “s’està convertint en un element dinamitzador del poble d’Arinsal i un centre de coneixement sobre el Parc Natural del Comapedrosa. Estem potenciant les accions que s’hi fan amb la intenció d’arribar tant als turistes com al públic local”, va dir.

Segons fonts comunals, la majoria de les persones que hi van anar van prendre part en més d’una de les activitats que ofereix el CIC, i un 20% es va interessar per fer alguna de les excursions al Comapedrosa. Des de la corporació van informar que els visitants van fer-ne una bona valoració, tant per la informació rebuda com per la instal·lació, que compta amb un vídeo sobre les característiques del parc en les diferents èpoques de l’any. A més, el 18% dels turistes van aprofitar per demanar informació sobre les activitats d’oci del país en general.

El centre d’interpretació va organitzar durant tot l’estiu diferents tallers per donar a conèixer la riquesa del parc natural i va ser un lloc freqüent en el qual realitzaven activitats els casals infantils de la parròquia. A més, des del comú s’afirma que ben aviat es reprendran els programes de visites de les escoles.

Primera escalada

El CIC oferirà un obsequi a tots els visitants el pròxim divendres 22 de setembre. Aquesta és una de les accions previstes per celebrar el dia del Parc Natural del Comapedrosa, en què es recorda la primera ascensió al pic: el 22 de setembre del 1858. El centre també ha organitzat la sortida Entre Arbres, en la qual els assistents podran conèixer la importància de la flora autòctona.

tracking