Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sant Julià

Els propietaris afectats rebutgen fer un acord per al circuit de ràfting

El comú lauredià es troba amb la negativa de l’hotel Imperial i de la família Mayol per ubicar-hi les zones de sortida i arribada
El projecte per fer un circuit de ràfting a Sant Julià es troba aturat per diversos problemes, segons van explicar fonts properes al cas. Un dels més greus és que tant l’hotel Imperial, que es troba a l’espai on estava previst l’inici de l’activitat, com la família Mayol, propietària del terreny on s’hi preveia l’arribada, rebutgen l’acord que els proposava el comú. Tant a l’espai d’inici com al del final és necessari que es facin unes infraestructures perquè s’hi ubiquin les barques i hi hagi les operacions de càrrega i descàrrega d’usuaris. La situació és diferent en els dos casos,
  • #8 Toni
    (19/09/17 09:31)

  • #7 Pallaresa
    (18/09/17 23:18)

    Noguera Ribagorçana?? Tenia entès que Rocroi treballa al Pallars Sobirà i fa les baixades a la Noguera Pallaresa...ais que haurem de revisar els mapes!!!

    Respondre
  • #6 karlitos
    (18/09/17 14:33)

    El 80% del poble no ho vol i cual si vol persona amb la ment lùcida tampoc......! Referéndum per Naturlandia i un vot de censura al comù,es el mes sensat perque St.Julià pugui evolucionar, espiritualment i economicament, amb rigor, responsabilitat i respecte, que no ho te.

    Respondre
  • #5 "Torrente" Valira
    (18/09/17 11:24)

    Si aquest espectacle no fos una cosa tan seriosa que pot acabar amb pena de malversació de cabdals pùblics, això seria un acudit a un nivell de "Torrente" (el del film, no pas pel riu).

    Respondre
  • #4 OBS
    (18/09/17 09:02)

    Sempre el mateix !!!! Decidir fer quelcom sense pensar !!! Patètic ! 

    Respondre
  • #3 Josep Maria
    (18/09/17 08:26)

    Un ràfting de somni. Sense cap mena de dubte. Segons l'article: "l'espai més indicat [per a la sortida de l'activitat] es troba a l'altura d'una benzinera." Qualsevol revista d'esports que dediqui un simple paràgraf a valorar el ràfting del Sr. Vila ens farà pujar els colors a la cara a tot el país. Quina manera de tirar els diners!

    Respondre
  • #2 Començar la casa per la teulada.
    (18/09/17 08:01)

    Lligant informacions es pot constatar que el cònsol major té un local llogat per a distribuir i guardar el material per al ràfting i no té garantit el punt de sortida de l'activitat. Ara, si no vol fer un altre ridícul espantós, està obligat a buscar una sortida al riu, sí o sí, prop del local llogat. És racional tot això? Sempre queda la cortina de fum de dir que es dimiteix "per raons personals". Animi's, Sr. Vila.

    Respondre
  • #1 Ramon
    (18/09/17 07:47)

    Lamento informar al Sr. Vila que avui dia 18, i malgrat les pluges de fa uns dies, el cabal d'aigua no és diferent del que presentava el riu al juliol i a l'agost. I deu ser generalment així la majoria dels anys. Caldrà, Sr. Vila, afegir el mes de setembre com a mes de cabal insuficient per al ràfting. Recordi sempre que els diners que administra, Sr. Vila, són diners públics.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts